İş

Autodesk, AECO endüstrisi için bulut çözümünü piyasaya sürüyor

SAN FRANCISCO – Autodesk, Inc. (NASDAQ: ADSK) bugün, bina tasarımı ve inşaat sürecini kolaylaştırmak için tasarım ve üretim iş akışlarını birbirine bağlamayı amaçlayan yeni bulut tabanlı bir araç olan Autodesk Informed Design’ın lansmanını duyurdu. Bu test, geçerli sonuçlar sağlayan özelleştirilebilir, önceden tanımlanmış bina eserleri sağlayarak mimarlık, mühendislik, inşaat ve işletme (AECO) endüstrisindeki mimarlara ve üreticilere yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.

Bilgilendirilmiş Tasarım, 2030 yılına kadar tahmini 3 milyar insanın konut talebini karşılamak için her gün yaklaşık 100.000 uygun fiyatlı yeni ev inşa etme ihtiyacı gibi AECO sektörünün karşı karşıya olduğu zorlukları ele almayı amaçlıyor. Sektör aynı zamanda çevresel etkilerini azaltma baskısı altında. Çünkü şu anda küresel CO2 emisyonlarının neredeyse %40’ından sorumludur.

Autodesk Informed Design’ın yöneticisi ve genel müdürü Ryan McMahon, “AECO endüstrisinin bugünkü çalışma şekli sürdürülebilir veya ölçeklenebilir değil. Informed Design, mimarlara ve ürün yöneticilerine endüstriyel inşaat iş akışlarını gerçeğe dönüştürerek daha etkili bir şekilde işbirliği yapma gücü veriyor” dedi.

Yeni çözüm, grupları, bilgileri ve iş akışlarını birleştiren bulutla ilgili diğer yazılım çözümlerini içeren Autodesk’in Design and Make Platformunun bir parçası. Autodesk’in endüstriyel analitiği için ücretsiz bir eklenti olarak dünya çapında mevcuttur: Revit 2024 ve Inventor 2024.

Bir inşaat teknolojisi şirketi olan Green Canopy NODE, Informed Design’ın erken erişim sürümlerini kullanıyor ve geliştirilmiş tasarım ve mühendislik süreçlerini rapor ediyor. Green Canopy NODE’un kıdemli ürün müdürü Benjamin Hall, kişiselleştirme ve kalite mühendisliğini seri üretime entegre etme konusundaki yaratıcılığından dolayı çözümü övdü.

International Data Corporation (IDC) Araştırma Lideri Yardımcısı Jeffrey Hojlo da Bilgilendirilmiş Tasarımın yararları hakkında yorum yaparak tedarikçi performansını optimize etmenin ve kaliteli ürün ve hizmetler sunmanın kolaylığını vurguladı.

Bu duyuru Autodesk, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanılarak yapılmıştır.

InvestingPro İçgörüleri

Autodesk’in son ürünü Informed Design’ın lansmanının ardından şirketin finansal sağlığı ve piyasa performansı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Autodesk (NASDAQ: ADSK) 2024’ün 3. çeyreği itibarıyla son on iki ayda %91,45 brüt kar marjı Şirketin yenilikçi çabalarının ortasında kârlılığını koruma becerisini yansıtır. Bu etkileyici marj, Autodesk’in satışları brüt kara dönüştürmedeki verimliliğinin altını çiziyor ve şirketin büyüme stratejilerine güvenen paydaşlar için olumlu bir işaret.

Ancak bir InvestingPro İpucu, Autodesk 2024’ün 3. çeyreği itibarıyla 36,66 gibi yüksek bir Fiyat/Defter katsayısıyla işlem yapma Bu, hisse senedinin defter değerine göre iyimser bir şekilde fiyatlandırıldığını gösterebilir. Ayrıca şirketin F/K Oranı 59,66 olup, bu da yatırımcıların Autodesk’in kazançları için ödemeye hazır oldukları prim değerlemesini gösteriyor. Bu yüksek kazanç çarpanı, şirketin Bilgilendirilmiş Tasarım aracı gibi ileriye dönük girişimleri doğrultusunda Autodesk’in gelecekteki büyümesine yönelik piyasa inancının bir yansıması olabilir.

Autodesk’in finansallarını ve piyasa performansını daha derinlemesine incelemek isteyen yatırımcılar için 15 InvestingPro İpuçları daha fazlası mevcuttur. Bu ipuçları, bilinçli yatırım kararları vermenize yardımcı olabilecek kapsamlı bir analiz sağlar. Bu ipuçlarına erişmek için InvestingPro’nun Autodesk sayfasını ziyaret edin. Abonelikle ilgilenenler, 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde ek %10 indirim almak için kaydolun. SFY24Kupon kodunu veya 1 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde ek %10 indirim almak için. SFY241kupon kodunu kullanabilirsiniz.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu