Haber

“Bir Yıldızını Kaybettin” Dedi: Merve Taşkın Yurt Dışına Çıkamayınca Türkiye’ye Döndü

Müstehcen pozları nedeniyle yargılanan ve daha sonra beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın, geçtiğimiz aylarda yurt dışına taşındığını açıklamıştı. Bali şartlarına dayanamayan Taşkın, Türkiye’ye dönerek orada yaşadıklarını anlattı.

Detaylar ?

OnlyFans’tan ayda 100 bin dolar kazandığını söyleyen Merve Taşkın, bir süredir sosyal medyanın gündeminde.

Pek bir işe yaramadığını söyleyen Taşkın, “Dürüst olmak gerekirse benim yaşam tarzıma göre çok küçük bir miktar. İnanın paranın tamamı gezerken ödediğim Airbnb villalarına gidiyor” sözleriyle herkesi şok etti. dünya, Business sınıfı uçak biletleri vb.”

Ünlü fenomen, ‘müstehcen’ pozları nedeniyle yaşadığı mahkeme sürecinde de çok konuşuldu ve bu davada beraat etti.

Daha sonra Bali’ye taşındığını anlatan Taşkın, nedenini şöyle açıkladı: “Bugüne kadar Türkiye’de yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye’nin bana müstehcen olduğum yönünde uyguladığı baskılara dayanamadığım için kendi ülkemden taşındım. bireysel.”

Taşkın, “Bir yıldız kaybettiniz, haberiniz yok” diyerek kendisine destek verenlere teşekkür etti ve kısa süre içerisinde Türkiye’ye döndüğünü duyurdu.

Bali’deki koşulların kendisi için zorlu olduğunu belirten Taşkın, “Taşınma niyetiyle Bali’ye gittim ama tecrübe çok önemli bir faktör. Tecrübe ettim ve bu kadarı yeter.”

Ünlü fenomen, “Bu ada hayatı o kadar berbat bir hayat ki, yeter dedim, şehir hayatını özledim” diyerek İstanbul’a döndüğünü duyurdu.

“Burası şu anda çok iyi, tabii burada başka riskler de var ama neyse” diyen Taşkın, İstanbul’da eğlendiğini de sözlerine ekledi.

baskale-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu