Haber

Çeşme yüzlerce yarışa ev sahipliği yapacak

İZMİR (İGFA) –Hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından sporseverleri buluşturan Argeus Travel & Events, Ege’nin incisi Çeşme’de Salomon isim sponsorluğunda yarı maraton düzenlemeye hazırlanıyor.

3 Haziran 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yarı maratonun kayıtları başlamıştır.

Denizi, iklimi ve tarihi dokusuyla yaz turizminin vazgeçilmez noktalarından biri olan Çeşme’de yapılacak yarış şimdiden koşucuların ilgisini çekmeye başladı. Kayıtlar 1 Haziran 2023 Perşembe günü sona erecek olup, yarış startı 3 Haziran 2023 Cumartesi günü yapılacaktır. #RunInÇeşme mottosuyla gerçekleştirilecek olan düzenlemenin kayıtları şu adresten başlamıştır: https: //www.cesmeyarimaratonu.com/tr/home

KOŞUCULAR İKİ FARKLI PİSTTE ÇALIŞACAK

İnce kumlu plajların sonsuza kadar uzandığı su altı kaynaklarının termal merkezi Ilıca ve taş evleriyle ünlü Alataçatı sokaklarından geçecek olan Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nun 21K parkuru Çeşme şehir merkezinden başlayacak ve aynı noktada biter. 21 kilometrelik uzunluğuyla yarışın en uzun parkuru olan Salomon Çeşme Yarı Maratonu, toplam 188 metrenin üzerinde tırmanışa sahip.

Yarışın bir diğer parkuru ise cennet gibi kumsallarıyla adından söz ettiren Alaçatı’dan başlayıp Çeşme şehir merkezinde son bulacak. Salomon Çeşme 10K parkuru, 91 metreyi aşan 10 kilometrelik tırmanışıyla 3 Haziran Cumartesi günü herkesi Çeşme’ye davet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu