Haber

CHP listelerinde Mustafa Sarıgül sürprizi! Erzincan’ın ilk sıralarda aday olacağı iddia edilmişti.

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Lider Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki toplantı saat 09.30’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sunumuyla başladı. Görüşmede 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Milletvekili Seçimi hazırlıkları ele alındı.

CHP LİSTELERİNDEN 4 PARTİ SEÇİLECEK

Millet İttifakı çatısı altında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi ve UYGUN Partisi kendi logoları ve listeleriyle seçime katılacak. Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi de Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden adaylarını belirleyecek.

BUGÜN YSK’YA TESLİM EDİLECEK

Kılıçdaroğlu tarafından son şekli verilen milletvekili aday listesi, Parti Meclisi’nin onayına sunulduktan sonraki gün içinde Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunulacak.

SARIGÜL ERZİNCAN’IN BİRİNCİ ADAY OLDUĞU İDDİASI

Öte yandan CHP’nin milletvekili aday listelerinde sürpriz bir ismin olduğu iddia edildi. T24’ün haberine göre Türkiye Değişim Partisi Genel Lideri Mustafa Sarıgül, Erzincan’ı ilk sırada aday gösterecek.

PM GECE BOYUNCA 5 KEZ GECİKTİ

Genel Lider Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün saat 19.00’da başlaması planlanan Başbakanlık, gece 5 kez ertelenerek bu sabah gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu, CHP Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) Başbakan huzurunda topladı.

habercukurova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu