Haber

Ferhat Aygün: “Keçiören Belediyesi’nin iddiaları ile ilgili takdiri Cadde ve Sokak kaldırımlarını kullanan Yeşiltepe Mahallesi sakinlerine bırakıyorum.”

Keçiören Belediyesi Resmi İnternet Sitesi ve bazı yerel haber sitelerinde yayınlanan “Keçiören Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı halkı yanlış bilgilendiriyor” başlıklı haberde, “Keçiören Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Ferhat Aygün basına verdiği yalan beyanlarla hem halkı yanılttı hem de gazetecileri olaya teşvik etti. gerçeklerden uzak manipülatif haberlere sahip olduğu görüldü.” Sokaklardaki kaldırım arızalarıyla ilgili fotoğrafların hiçbirinin ve bu arızaların Yeşiltepe mahallesi ile ilgili olmadığını belirten Ferhat Aygün, ayrıca belediyenin sorumluluğundaki kaldırımlarda yaya trafiğini aksatacak düzeyde bir sorun olmadığını belirtti. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeşiltepe mahallesi sınırları içerisinde.

 

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ferhat Aygün, açıklamasına şöyle devam etti: “Keçiören Belediyesi, “Söz konusu kaldırımların Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanına girdiği, belediyemizin ilgili birimlerince defalarca bildirildi. sokakta olduklarını” söylemesi gerçeği yansıtmamaktadır. İlçe Belediyelerinin yetki alanında olduğunu bilecek bilgi ve tecrübeye sahibiz.” sözlerini verdi.

 

Ferhat Aygün’ün ifadesinin devamında ‘Kırık kaldırım yok’ diye tabir edilen 1995 tarihli sokağımız merdivenlerden oluştuğu için kaldırım arızası yok. Buradaki merdivenleri yenilemek için Keçiören Belediyesi’ne tekrar başvurduk. Haberde yer alan Yeşiltepe Mahallesi’nde 5 bin 414 metrekare kilit taşı döşendiği açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır. İlgili birimden bir görevlinin mahallemize gelip bu taşların nereye döşendiğini Muhtarlığımıza bildirmesini rica ediyoruz. Çalışmalarımız sonucunda çocuk oyun alanı ve spor salonu ekipmanları yenilenmiş, parka engelli rampaları eklenmiştir. Duvarlarda çatlak, çatlak ve dökülmeler var, oturma takımları eski bakımsız, tuvaletin kapısı ve fayansları eski çatlaklar kırıldığı için temizlenemiyor, çöp kutuları eski ve bir kısmı da çürümüş.” .

 

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ferhat Aygün daha sonra, “Program dahilinde yapılacağı söylenen Kızılırmak sokağımız 14 Kasım 2022’de Hürriyet Ankara gazetesinde çıkan haberde söylendiği gibi her yıl programa alınıyor ama yapılmadı.Ferhat Aygün olarak savunduğum bütün konuları tek tek ispatlıyorum,aksini savunuyorum.Bizi yalancılıkla itham edenleri Yeşiltepe Mahallesine davet ediyorum.Gelsinler Mahallemizi basın mensuplarıyla birlikte sokak sokak dolaşalım. sokakta sorun nerede olduğunu gözleriyle görsünler Hatalı sokak kaldırım fotoğraflarıyla karalayıcı haberler yapan Keçiören Belediyesi’nin etik ve ahlaki değerleri, Yeşiltepe Mahallesi ile uzaktan yakından alakası bile yok. nereye çekildiği belli.Sokak ve sokak kaldırımlarını keyfi kullanan Yeşiltepe Mahallesi sakinlerine bırakıyorum.” terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu