Yaşam

Selen Görgüzel’den çok konuşulacak itiraf: Hamdi Alkan’ı düzenli olarak aldattım

Gökay Kalaycıoğlusunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlandı. Haberler Cesur seçimleriyle adından söz ettiren şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, bu hafta bahane programının konuğu oldu. Görgüzel, “Cinsel hayatınızda başarısız mısınız?” Ve ” Hamdi Alkan “Onu aldattın mı?” Tüm samimiyetiyle soruları yanıtladı.

“İNSANLARIN EN ÇOK KALÇALARINA BAKTIĞINI BİLİYORUM”

Cesur kıyafet seçimleri ve danslarıyla dikkat çeken Görgüzel’e, “Vücudunuzda en güvendiğiniz yer neresi? Bir dönemi kapatmak için çok uğraştım. Allah razı olsun Jennifer Lopez. Sonra çıkıp gitti. gösterdim, kalçalar moda olunca ondan sonra açmaya başladım. Kalçamda estetik yok. Önce erkeklerin gözlerine bakarım. Bir erkeğin başarılı olmasını çok çekici bulurum” diye yanıtladı.

“LİBİDOM YÜKSEK DEĞİL, CİNSEL HAYATIM YOK”

“Seks hayatında başarısız mısın?” Görgüzel, “Libidom yüksek değil ve sapyoseksüel bir insanım. Jennifer Lopez’den bahsediyorum diye bakmayın. Seks hayatı düşkünlüğüm yok, düşünmüyorum. Erkeksi gücüm.” yüksek. Bağlarda baskın bir insanım. Kendine güvenen bir kadınım.” dedi.

“HAMDİ ALKAN’I REDDETTİM”

Hamdi AlkanGeçen yıl 8 yıllık evliliği tek celsede sona eren Selen Görgüzel” Hamdi Alkansorusu üzerine sözlerine şöyle devam etti: “Evet ama gözle. Güzel çocuk geçince bütüne bakarım. Hamdi’yi düzenli olarak aldattım. Hamdi’ye baktım güzel bayana bakıyorum eve arabaya çiçeğe eski sevgilime erkek ne kadar güzel bakar diye düşündüm içim dışım bir çünkü eski eşim yönetmen olduğu için oyuncu seçiyor İyi bir kadın ya da erkek gördüğümde onu oyuncu olarak tanıştırırım.”

Kalaycıoğlu’nun “Hamdi Alkan’a mı aldandın?” Görgüzel de soruya, “Hayır bildiğim kadarıyla. Aldattıysa Allah kahretsin. Aldatsa da kendini aldatıyordu ama önceki eşim çok aldattı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu