Haber

Türkiye Atletizm Federasyonu 8. Karavan Yolu Dağ Koşusu

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun “8. Karavan Yolu Dağ Koşusu” 9 Eylül’de Trabzon’da gerçekleştirilecek.

Köprübaşı Kaymakamı Öznur Güler, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın eşliğinde Gençlik ve Spor Sporİl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Trabzon Atletizm Temsilcisi Adem Batar ile birlikte yarışın yapılacağı tarihi Kervan yolu güzergahında incelemelerde bulundu.

Güler, ilçedeki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, organizasyonun Köprübaşı’nda 8’inci kez düzenlenmesinden gurur duyduklarını söyledi.

Yarışmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Güler, “Bu organizasyon hem ilçemizin tanıtımı hem de sporcularımızın ilçemizi tanıması açısından çok kıymetli ve kıymetli. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. organizasyon.” dedi.

Başkan Aydın, yarışa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını da belirterek, “Önümüzdeki yıllarda ilçemizde düzenlenecek Balkan Şampiyonası için federasyondan destek bekliyoruz.” terimleri kullandık.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arıcıoğlu, Trabzon’un coğrafi yapısının bu tür yarışlara çok uygun olduğuna dikkat çekerek, “Turizm, kültür, spor ve tarih şehrimiz çok güzel bir düzenlemeye imza atacak, keyifli bir dağ koşusu yapılacak” dedi. İnşallah daha da güzel düzenlemeler yapacağız. Çünkü burası mükemmel bir doğal coğrafya.” değerlendirmesini yaptı.

20 yaş altı kadın, 20 yaş altı erkek, yaşlı kadın ve yaşlı erkek kategorilerinin yer alacağı yarışın, 9 Eylül Cumartesi günü Köprübaşı ilçe girişi ortasındaki 12 kilometrelik parkurda yapılması planlanıyor. Kahvedüzü mevkii.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu