Haber

CHP Karabük milletvekili adayları hayat pahalılığını protesto etti

TUNAKAN Yıldırım

CHP Karabük milletvekili adayları Bayram Karadağ ve Abdullah Çakır, Millet İttifakını oluşturan partilerin temsilcileriyle birlikte yaşamanın pahalılığını protesto etti. Karadağ, “Bugün burada hayat pahalılığına dikkat çekmek için toplandık. 6 ittifak arkadaşımızla birlikte ‘Bu hayat pahalılığına son verin’ diyoruz. Ne patates ne soğan diyor, güle güle Erdoğan diyor.”

CHP’nin Karabük’ten milletvekili adayı olarak gösterdiği Bayram Karadağ ve Abdullah Çakır, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti temsilcileriyle bir araya gelerek en kalabalık Kemal Güneş’te hayat pahalılığını protesto etti. Karabük caddesi. Patates ve soğanı masaya koyan Bayram Karadağ ve Abdullah Çakır, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Soner Malkoç’un bağlama çalarak söylediği “Yiğit soğan ister” türküsünü seslendirdi.

“MİLLETİMİZ ARTIK ‘PATATES YOK, SOĞAN YOK, ERDOĞAN’A Bye bye’ DİYOR”

Bayram Karadağ şunları söyledi:

“Bugün burada hayat pahalılığına dikkat çekmek için toplandık. 6 ittifak arkadaşımızla birlikte ‘Bu hayat pahalılığına son verin’ diyoruz. Karabük’te yaşıyoruz, çocuklarımız geleceğe umutla bakamıyor, gözleri dışarıda. Umut dolu Hastanelerimizde muayene olunamıyoruz sağlık sistemi çökmüş Mutfak yanıyor tencereler boş Fakir fakirin yemeği derdik soğan alamıyoruz ekmek soğan 25 lira Patates Hanımlarımız tencereye koyamaz Patates soğan yoksa oy da yok Güle güle Erdoğan.

“Tencerenin yıkayamayacağı güç yoktur”

Ev hanımlarının sesiyiz, ailelerin sesiyiz. Bu soğanın 25 lira olduğu bir ülkede bu tencere nasıl kaynayacak? Artık patates soğan bile yiyemiyorlar. Bu sistem böyle çalışmaz diyoruz. Bu sistem mutlaka değişecektir. Gülen insanlarla, geleceğe umutla bakan insanlarla bir yolda yürüyoruz. Tencerenin yıkamadığı güç yoktur hep birlikte söylüyoruz. Emeklilerin de sorunlarını çözeceğiz. Kurban Bayramı’nda emeklilerin hesaplarına 15 bin lira ikramiye yatıracağız. Emeklilerimiz fedakarlık yapamadı. Bundan sonra vereceğimiz ikramiyelerle onlar da kurbanlarını kesecek, kıymalarını alacak, hayat pahalılığına son verecekler. Bekle, 14 Mayıs’ta geliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı ile üreten bir dünya, üreten bir Türkiye hedefliyoruz. Birlikte kazanacağız.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

senkaya-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu