İş

MÜSİAD 33 yaşında

İZMİR (İGFA) – Yıldönümü münasebetiyle bir konuşma yapan MÜSİAD İzmir Lideri Gökhan Temur, “MÜSİAD olarak 1990 yılında İstanbul’da vizyoner, samimi ve samimi niyetlerle başlayan 12 idealist insanın yolculuğu artık daha adil ve daha adil. “Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” anlayışıyla refaha ermek. bir dünyanın var olabileceğine inanmak; tüm dünyaya yayılmış küresel bir işbirliği ve sermaye platformu olmanın gururu ve memnuniyeti ile devam etmektedir.

33. yılını dolduran ulu çınar ağacımız

MÜSİAD, mükemmel geçmişimizden aldığımız güç ve takviyeyi, geleceğe duyduğumuz heyecanla ön plana çıkararak, bünyesindeki her iş insanının nitelikli ve sadık bir yol arkadaşı olurken, başta Türkiye olmak üzere ulaştığı her coğrafyada umut beslemektedir. cesur girişimcilere ilham verir ve ticari sinerjinin lokomotifidir. olur.

BİR VE BİRLİKTE

Köklerine ve uygarlık bedellerine bağlı kalırken; Attığı her adımı dünyadaki hızlı değişim ve dönüşümü hatasız okuyarak atan MÜSİAD, üyelerine ve onunla birlikte ilerlemek isteyen her iş insanına faydalı olmayı ve gelecek hedeflerine ulaşmayı ilke edinmiştir. “Bir ve Birlikte” hareket ederek ülkemize.

Kurulduğumuz ilk günden bu yana artan heyecanımız ve geleceğe duyduğumuz büyük umutla, hedeflerimize ulaşmak için çıktığımız bu güçlü yolda kararlılıkla ilerlerken, ailemizin her bir ferdi ile omuz omuza Türk Yüzyılını inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. . Birlikte nice verimli yıllara ulaşmayı ve nice başarılara imza atmayı diliyor, MÜSİAD’ımızın 33. yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ev sahipliğinde düzenlenen “İzmir İş Dünyası ve STK Buluşması”nda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MÜSİAD İzmir Lideri Gökhan Temur pasta kesildi.

uluborluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu