Yaşam

Bornovalı çocuklar eğlenerek öğrendi

Bornova Belediyesi’nin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte düzenlediği, ilk ve ortaokul çağındaki çocukların kişisel, kültürel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğlenerek öğren etkinliği sona erdi. Sivil Toplum Kuruluşları Kampüsü’nde yürütülen çalışmaların değerine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Ortak çalışmaların adresi haline gelen kampüsümüzde çok güzel bir sinerji oluşturduk.”

Bornova Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi STK Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilk ve ortaokul öğrencileri hem eğlendi hem de öğrendi. ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) ile yürütülen çalışmalar kapsamında çocuklar “Kitaba Yolculuk, Eğlenceli Bilim, Eğlenceli İngilizce, Düşünceye Yolculuk, Şehrimiz, Ülkemiz ve Dünyamız” olmak üzere dokuz başlık altında atölye çalışmalarına katıldı. , Değer Eğitimi, Eko Çocuk, Satranç ve El Becerileri”. katıldı. Uzmanlar tarafından verilen 6 hafta sürdü. Eğitimler kapsamında çocuklar yazarlarla buluşarak müze gezilerine katıldı.

Ortak çalışmanın yeri STK Kampüsü

Co Working sistemi ile Türkiye’de bir ilk olarak hizmete açtıkları Sivil Toplum Kuruluşları Kampüsü’nden 390 kuruluşun yararlandığını kaydeden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Kampüsümüzde çok güzel bir sinerji oluşturduk. ortak çalışmanın adresi haline gelmiştir. Derneklerimiz kendi faaliyetlerini yürütürken, birbirleri ve belediyemiz ile işbirliği içerisinde özel projeler yürütmektedir. Geleceğimiz olan çocuklar için yürüttüğümüz bu çalışma da onlardan biri.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu